Gå till innehåll

Östergötlands Skidförbund

Östergötlands Skidförbund

Nyheter

 • Rekordår för Alla på snö i Norrköping

  Satsningen Alla på snö som nu är en stor succé startade 2008 som ett pilotprojekt i Norrköping. Vintern 2009 genomfördes de allra första Alla på snö-dagarna då 1 200 barn deltog. Sedan dess har konceptet utvecklats till rekordsiffror.
 • Nominera en ung lovande ledare före den 15 april

  Nu söker Svenska Skidförbundet tre nya stipendiater till ”Konung Carl XVI Gustafs 70-årsfond för unga ledare på snö”. Känner du någon att nominera som därmed har chans att få ett bidrag på 30 000 kronor? Skicka in nomineringen senast den 15 april.
 • Kom ihåg att ansöka om LOK-stöd

  Ansök om LOK-stöd för aktiviteter genomförda hösten 2022 senast 25 februari via IdrottOnline. Viktig information om närvaroregistrering.
 • Återbetalning av skatt på el vid snötillverkning

  Snötillverkning behöver inte längre vara den huvudsakliga verksamheten för att elkraften som används i snötillverkningsprocessen ska få sänkt skatt.
 • Ansök till elitidrottsmiljöer

  Kombinera din elitidrott med möjlighet att studera på en högskola eller ett universitet. Ansökan för längdprogram öppnade 1 februari och alpina öppnar 15 februari.
 • Guldklubbens ungdomsstipendium

  Har er klubb ungdomar som studerar på idrottsgymnasium med nationell intagning? Då är det dags att söka Guldklubbens ungdomsstipendium. Guldklubben är Östgöta-idrottens veteraner.
 • Rekommendationer vid val av nytt hemsidesverktyg

  Från och med den 31 december 2022 kommer RFs hemsidesverktyg i IdrottOnline att läggas ned. Detta betyder att alla som använder detta verktyg (SSF, distrikt och föreningar) behöver byta verktyg för att kunna publicera webbsidor.
 • Fira världssnödagen

  Nu är det åter dags att fira världssnödagen, World Snow Day. Hylla glädjen till snön och vintersporten med oss och resten av världen! Håll utkik i landslagens sociala medier i helgen för att delta i Svenska Skidförbundets fotoutmaning – där du kan vinna coola priser.
Senast uppdaterad
2023-02-03
Publicerad
2022-09-19
Skribent
Dejan Nedanovski

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Huvudsponsor